Välj en sida

Städtjänster

 

Vi städar offentliga lokaler, företag och hemstäd i Sorsele.
Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Om oss

Städ och övriga RUT-tjänser i Sorsele

Personligt, anpassat och professionellt städar vi hemma hos dig, dina föräldrar, mor eller farföräldrar. Är du i behov av lokalvård för ditt företag eller en offentlig lokal är du också välkommen att kontakta mig Jessica Holmgren för en konsultation. 

VÄLJ TILL

Naturligt städ med Västerbottenssåpa

Västerbottenssåpa är gammaldags överfettad såpa, biologiskt lätt nedbrytbar och med vårdande egenskaper. Alla naturmaterial så som sten, klinker och trä blir både rena och behandlade av en överfettad såpa. Meddela oss så gör vi din städning med naturliga produkter, vi städar ditt hem eller din lokal med naturliga produkter som ättika och såpa tillverkad i Vilhelmina. Att minska ner på antalet onödiga parfymer och kemiska produkter i hemmet blir allt vanligare. Detta gör man främst för sin egen hälsas skull men även för miljöns skull. 

REGELVERKET

Om RUT-avdraget

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. I dagligt tal säger man rut-avdrag när man talar om möjligheten att få ett skatteavdrag för husarbete. Det kan vara städning, barnpassning, tvätt eller trädgårdsarbete. Avdrag får man bara för arbetskostnad inte för material. 

UTÖKADE RUTTJÄNSTER FRÅN OCH MED 1 AUGUSTI 2016

Från och med den första augusti 2016 har antalet tjänster för rutavdraget utökats. De nya reglerna innebär en utökning av trädgårdstjänster samt att flytt- och enklare it-tjänster ger rätt till rutavdrag. Mer information om utökade tjänster från 2016 

NYA REGLER FRÅN 1 JANUARI 2016

Från och med 1 januari 2016 gäller följande för rutavdraget:

  • Rutavdraget medges fortfarande med 50% av arbetskostnaden men maxbeloppet minskas till 25 000 kr för personer som inte fyllt 65 år. Har du fyllt 65 år vid årets ingång har du fortfarande rätt att göra Rutavdrag upp till 50 000kr.
  • Rutavdrag för städning begränsas till att endast innefatta enklare städning eller annat rengöringsarbete samt flyttstädning.

Grundkravet för utnyttjande av rutavdrag är att arbetet är utfört i köparens bostad. Köparen kan även få avdrag för arbeten som utförs i föräldrarnas bostad förutsatt att köparen har betalat för arbetet. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag

FÖR VILKA TJÄNSTER?

Du får skattereduktion för följande tjänster när de utförs i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. Nedan kan du se några exempel som är berättigade till RUT-avdrag.

FULLSTÄNDIG INFORMATION OCH VILLKOR

Är du osäker på om du är berättigat att göra rutavdrag?
Läs Skatteverkets information ”exempel på rutarbete”

På skatteverkets hemsida www.skatteverket.se hittar ni mer detaljerad information kring om vad som gäller för RUT-avdraget.VEM HAR RÄTT TILL RUTAVDRAG?

Omdömmen

Några ord från våra kunder

“Fantastisk service”

”Nu känns tvättstugan äntligen trevlig att vara i igen.

Stressad kvinna mitt i livet

“Tacksam för hjälpen”

”Underbart att komma hem på kvällen och finna huset nystädat.

Småbarnsmamma, Sorsele

“Så smidigt”

”Toppen att få städat.

Företagare, Sorsele

”Nu hinner vi äntligen med”

”Jag hinner äntligen med livet hemma.”

Företagare, Sorsele

Telefontider: 070-361 38 11

 

MON – FRI
10:00 – 16:00

Lördag
Stängt

Söndag
Stängt

Pris per timme: 350kr
Pris efter RUT-avdrag: 175kr

 

Boka städning

Boka städning här, vi hör av oss så fort vi kan. Din bokning är definitiv först när vi bekräftat.

8 + 11 =